Скандалната попфолк певица Емануела засне провокативен клип на песента „Ром-пом-пом" в Сърбия, в който сменя няколко визии, като най-шокираща е тази с гола глава.

Режисьор на видеото е Деян Миличевич. Ексклузивните, шокиращи снимки са публикувани в новия брой на списание LOVE style.

Емануела дава и лично интервю пред светското списание, в което категорично отрича слуховете, че се е разделила с приятеля си Никола, защото той й е изневерил с манекенка във Варна.

„Това са измишльотини. Той дори не е ходил във Варна. Той си обича мен и то много. Не се и караме. Той прави всичко, което му кажа. Угажда ми на всички капризи", отсича певицата.

Никола й е обещал да й купи нова кола. Тя признава, че все още не живеят заедно, но синът й Христо се запознал с приятеля й и много го харесал.

Емануела разкрива и истинската причина за конфликта с колежката си Алисия, с която не си говореха половин година.

„Ревнувах я от предишния си приятел Денис. Мислех, че тя му се натиска, а момичето си имаше други проблеми, но аз не знаех. Абе много го ревнувах Денис. Но като разбрах истината, с Алисия се сдобрихме", казва още Емануела пред списанието.