Вчера тръгна слух от анонимен източник, че истинската причина за скарването между фолк певицата Емануела и приятеля й Никола е изневяра от страна на певицата.

Според клюката, брюнетката е изневерила с най-добрия приятел на гаджето си - Симеон - син на бизнесмен, който държи известна верига ресторанти. Когато Никола разбрал за измяната, бил шута на певицата.

„Всички писаници, че е сама, са лъжа и че Емануела го била хванала в изневяра! Няма такава интригантка, като нея, а за меркантилност да не говорим. Долна жена е!”, твърди още източникът на клюката.

Изпълнителката обаче откровено заяви, че твърденията, че е изневерила на приятеля си Никола са пълни измислици. Ето какво каза Емануела по темата:

"Писна ми постоянно да пишат гнусни лъжи по мой адрес, свързани с личния ми живот. За да се спре със спекулациите, с кого спя и с кого не, което всъщност не е ничия работа, а само моя, бих искала да ви споделя, че с Никола отново сме заедно.

И за краткия период, в който бяхме разделени нито за миг не сме преставали да имаме чувства един към друг, за което свидетелстват и постоянните ни телефонни разговори.

Така че подобни гнусотии от рода на това, че съм изневерила на Никола с най-добрия му приятел ме карат само да мисля, че в България има много болни мозъци, които няма с какво да се занимават по цял ден и се чудят каква щуротия да измислят този път."