Емануела и гаджето й Никола отново са заедно.

Влюбените гълъбчета бяха разделени за кратко, но явно старата любов ръжда не хваща.

„С Никола се събрахме и се обичаме повече от всякога, напук на зложелателите ни. Не е важно какво е било преди - важното е какво е сега", разкри за „Монитор" певицата.Изпълнителката на „Ром-пом-пом" е категорична, че повече няма да излага на показ личния си живот. „Той е личен и искам да си остане такъв, тъй като се изписаха какви ли не неща за връзката ми с Никола. Искам да го предпазя от помията, която се изля върху него", откровена е чаровницата. Жълтата преса постоянно вкарва в леглото й известни и богати мъже, но Емануела се кълне, че не е мъжемелачка и златотърсачка. Преди време даже я забъркаха в афера с Жан-Клод ван Дам, пишат от lifestyle.bg.

Истината обаче се оказа друга. „Това са пълни глупости. Това, че съм се снимала с него, не означава, че сме имали интимни отношения. По тази логика всеки, който е успял да се щракне с него за спомен, е спал с него", разясни певицата. В момента Емануела се е отдала изцяло на кариерата си и няма време да се занимава с любовни истории. Колкото и невероятно да звучи попфолк изпълнителката държи на сериозните връзки. За да я задържи до себе си, мъжът до Емануела определено трябва да е кавалер.

„Не е важно дали човекът до теб е беден или богат - това, което има значение, е дали държи на теб и те обича. Сама си изкарвам парите и не разчитам на никой друг да ме издържа. Това е под достойнството ми - не съм държанка", категорична е изпълнителката на „АРА Мюзик".