Емануела има поне една дузина пластични операции по себе си и вече е като порцеланова кукла, но това не й пречи да планира поредната.

Веднага след края на "ВИП Брадър" чалга дивата смята да се подложи на ринопластика - интервенция за корекция на носа.
Пайнерката си е втълпила, че обонятелният й орган има нужда от лека корекция, тъй като загрозява лицето й.

"Скоро се гледах на някакви снимки - ами той ми стои като човка, бе!", оплака се Емануела пред останалите дами в звездната къща.
Макар да не бе съгласна, че носът й е грозен, Ирина взе присърце проблема на певицата и се нае да й намери хирург, който да приведе органа в желания от нея вид: "Ще ти намеря специалист да ти хамне камбестия нос".

Емануела има три операци на гърдите, като последната бе през лятото в Германия. Ocвeн cилиĸoнa в пазвата, пeвицaтa cи пpaви и плacтиĸa нa ĸopeмa. Чалгадивата е и с изкуствени джуки, в които през няколко месеца помпа хиалуронова киселина. Звездата претърпя и цели три операции накуп по време на раждането на второто си дете. Освен секциото и хернията, която трябваше да приберат лекарите, в клиниката се натъкнали и на друг сериозен проблем.

По коремната й стена имало атрофирали участъци заради недобре извършена предишна операция. Оказало се, че пластовете на коремната стена не били "залепени" слой по слой, а неправилното им съединение след време водело или до атрофия, или до поява на херния по време на бременността, както в случая на Емануела.