Емануела, която е бременна в шестия месец, разкри в телевизионен ефир, че съвсем скоро ще спре с клубните си изяви, защото й предстои да излезе в отпуск по майчинство.

"Още малко ще работя. До колкото знам всички бременни жени работят до седми месец, което по никакъв начин не застрашава здравето на бебето. След това мисля да спра" - каза звездата на Ара Мюзик.

Бебето се очаква да се роди в началото на 2015 година, но изпълнителката не пожела да издаде нито кога е планирано раждането, нито пола на детето.

"Няма да се връщам две седмици след раждането на работа. Няма такова нещо, не знам къде са го писали, но аз ще раждам секцио и няма как да се възстановя за две седмици. Плюс това аз няма да си родя детето и да го оставя на детегледачки. Може да има някой, който да ми помага, но поне в самото начало предпочитам аз да си гледам детето, както съм си гледала първото" - сподели тя в "Папараци" по БТВ.



Хитовата певица подчерта, че бременността доста я е променила като светоглед.

"Усещам се по-сериозна и гледам по по-различен начин. Все пак за втори път ще ставам майка и това е нещо много важно. Спокойна съм. Ние с Димитър имаме много силна връзка и не може да издържаме дълго разделени. Дори, когато имам участие, аз бързам да се прибера, за да сме заедно и това е нещо, което ме прави адски щастлива" - обясни Емануела, пише signal.bg.