Дяволитата певица, която постоянно си има проблеми с мъжете, се е впуснала в нов флирт.

Тя обеща, че ще пази в тайна връзките си след Денис Касъмов, но вече за втори път не й се получава. Певицата се затруднява да спази обещанията си, както и да стои далеч от мъжко присъствие.

Палавата фолк дива се предаде на Мая и Вихра, които бързо изкопчиха тайната й. Сякаш „Секретната“ информация само е чакала удобен миг, за да се изплъзне от устата на брюнетката. След като заяви, че е обвързана, тя вметна, че няма да каже нищо повече и няма да говори по този въпрос.

Разбира се, при Еми не може да има скрито-покрито. Фолкаджийката неведнъж е показвала, че си пада по явните връзки и шумните скандали.

В студиото на „Съпругите“ компания й правеше Алисия. Двете коментираха приятелството си и Емануела не забрави да спомене колко я дразнят писанията по техен адрес:

„Неприятно ми е, че пишат, че с Алисия по някакъв начин сме били фалшиви в приятелството си! Няма такова нещо.“

Алисия делово обясни, че двете все пак са майки и работещи жени, което им пречело да се виждат. Преди време те се изпокараха заради куче, но днес Емануела призна, че вината била нейна, защото реагирала твърде остро в спорна ситуация.

Ставаше дума за кученце подарено от Емануела на Ася, като втората го изпроводила при роднини, защото нямала време да се грижи за него. Еми й била бясна, че скимтящият подарък бил прокуден от дома на Алисия и сметнала това за кръвна обида.

Днес двете са изгалдили отношенията си и често си пишат в социалната мрежа. Емануела се възхищава на Алисия, която била по-позитивна от двете, пишат от kliuki.bg

Водещите дадоха възможност на певиците да си изтеглят късметчета от баницата. И докато на Алисия й се паднаха всички късмети, които би си пожелала една фолк изпълнителка – „турне“, „нова етажерка за награди“ и „промоция“, Емануела изпадна в ужас от своя късмет, който й предвеща да забременее през 2012.