Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма да се омъжва. Скандалната певица за пореден път се оплете в лъжи за любовните си афери.

Певицата разкри пред Гала, че синът й от Димитър Динев се е отчуждил от истинския си баща и търси Мартин постоянно. Те се разбират прекрасно и тя смята, че това се дължи на това, че постоянно са заедно.

Певицата повдигна завесата и за отношенията си към бащата на малкия Дими. Тя не мисли, че някога ще има затишие. Тя дори се пошегува, че знае пикантерия около новата му приятелка. Била "майсторка в спорта".

"Хора с моя характер не могат да виреят в това семейство. Бях му изпратила всички изследвания на Мити, защото той има непоносимост към мляко и яйца. Детето се прибра с проблеми с корема, но Димитър дойде и се погрижи за него. Преди време семейството му пускаше слухове, че не се грижа добре за него, но при тях важи поговорката "Г*за си с рози окичи, на***ното да не личи". Какво като си генетичен баща? Някой трябва да отгледа това дете, а не да унижава майка му", разкри още Емануела.