Това вече ни дойде в повече, ще дойде в повече и на вас! Емануела се върна в началото на 90-те години, когато чалга певиците ходеха по участия, съблечени като във филм за възрастни.

Певицата се появи полугола на участие и потресе всички в заведението.

Все сме виждали провокативни сценични тоалети, но този път Емануела мина границите! Облечена в червена, прозрачна дантелена рокля, без сутиен, певицата по-добре да се беше появила гола. Всичко й се видя!

Цяла вечер силиконите и зърната й бяха на показ като в мъжко списание. Слава Богу, не бе пропуснала да си обуе бикини, но дори те прозираха.



И най-върлите фенове на Емануела са на мнение, че идолката им е прекалила и се обърнаха срещу нея.

„Еми, излагаш се направо! Още малко гола ще излезеш на сцената! Не е хубаво така! Много те харесвам, но след тази изцепка вече не съм ти сред феновете“, написала е в социалната мрежа една от много възмутени почитателки.

'Правилно! Да се обличаш по този начин отдавна е демоде във фолк средите. Да не говорим, че трябва да си с безупречно тяло, а както се вижда от снимката, певицата е далеч от съвършенството – паласки и корем висят отвсякъде.

Емануела никога не се е снимала без дрехи за мъжко списание, а с това нейно участие вече не остави никакви изненади за феновете, пише hotarena.net.