Еманеула е поредната фолк фурия, която ще влезе в редиците на разведените жени.

Чалгаджийката е подала документи за развод още преди седмица, потвърдиха пред „ПИК” близки на съпруга й Никола Стоянов.

Той пък вече от два месеца насам не живеел с певицата и още тогава обявил, че разводът между двамата е само въпрос на време.

„Лятото отношенията им много се обтегнали покрай нейното турне. Тя три месеца беше по морето и не стъпи в София, а той пък отказваше да пътува, за да се виждат.

Съвсем различни характери са и беше ясно, че няма да се разберат. Никола иска нормално семейство и жена, която се съобразява с него”, обясняват близки на бизнесмена, за който Емануела се омъжи миналия декември.

Тогава двамата просто се подписаха в ритуалната зала без да дават пищни почерпки, а за втори път се венчаха пролетта в предаването „Къртицата”.

Въпреки двуразовото празнуване обаче бракът им просъществува по-малко от година. Приятелите на Никола са на мнение, че основната причина да се разделят все пак са не постоянните купони и нощния живот на Емануела, а фактът, че тя категорично отказва да му роди дете.

За него това била цел №1 тъй като се чувствал готов да стане татко и от доста време навивал певицата. Категоричните й откази и заканата, че повече никога няма да ражда, явно са охладили чувствата му към нея.

Въпреки това не Никола, а Емануела е подала документите за развода първа, защото искала час по-скоро да затвори тази неприятна страница от живота си и да е отново свободна.