Хитовата изпълнителка разкри, че в момента активно работи по новите си проекти, а сред плановете ѝ е издаването на нов самостоятелен албум.

Това ще е първи албум на Емануела като артист на музикална компания “Пайнер”, а по думите ѝ съвместната им работа е открила нови хоризонти и възможности за нея като изпълнител, който иска да се развива.

Като част от звездите на телевизия “Планета” Емануела предложи интересни заглавия на публиката, повечето от които се превърнаха в категорични хитове. Най-новия й сингъл “Виновна” вече е фаворит на феновете, които го избраха за лидер в класацията “Планета Топ 20” за месец май.



“В момента обмисляме издаването на нов албум, но не знам дали до края на тази година ще успеем да го пуснем. Вече се събраха около десетина песни, в проект са и още няколко нови” - сподели певицата пред сайта signal.bg и допълни, че ѝ се иска когато той вече е факт, да бъде представен по интересен начин.

Емануела е убедена, че когато работиш в правилната посока, когато залагаш на правилните хора, няма как да не постигнеш успех.

“Когато работиш с такава силна компания зад гърба си, чувстваш се ценен, всичко е различно...”Пайнер” ми даде самочувствие, което никога досега не съм имала”, разкрива още звездата.