От близо месец тя шофира последен модел БМВ Х5, като според клюката баварецът й бил подарен от Елвиса. Нищо подобно!

Инвестицията е от джоба на самата Емануела. Фолк дивата е продала белия "Мерцедес", който шофираше до скоро и си помогнала с получените от сделката пачки, за да се сдобие с новия си джип, съобщава светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини".

Познанството на изпълнителката на "Виновна" и Мартин Николов всъщност не е от скоро, а на цели десет години. Ако се съди по начина, по който Елвиса ухажва звездата на "Пайнер", по време на живота си в Лондон той определено е попил от кавалерството на британските мъже.

Мартин е завършил Американския университет "Ричмънд" и определено знае как да накара една дама да не може да устои на чара му. Профилите на Емануела в социалните мрежи преливат с фотоси, на които тя е заобиколена от огромни букети с цветя.



Емануела все още не си позволява да публикува общи снимки с Мартин, но пък той често я придружава на участията й. Както се случи и преди няколко дни в "Планета Пайнер" в Пловдив. След края на лайфа си изпълнителката потвърди, че е в компанията на любимия си в клуба, като пусна снимка с надпис "Само твоя, само мой", на която държи ръката му.



Освен, че е помощник нотариус в кантората на майка си и се предполата, че покрай тади професия вади доста добри пари, Мартин Николов има и хоби, което е не по-малко доходоносно. Елвиса е сред най-известните играчи на покер в страната, а един от последните си удари направи през април в София. Тогава се проведе покер-турнир, а първото място и 26 хил. лева от наградния фонд грабна именно новият мъж на Емануела.