Открай време между Емануела и Джорджиа има вражда. Но напоследък в бойните действия между двете са включени и ексцентрични номера.

Емануела за малко открадна мъжа на колежката си и естествено, каква по-голяма причина от това двете вече да са врагове. Това се случи по времето, когато Джорджиа береше душа в болница, което допълнително изостри конфликта.

Най-новата клюка гласи, че Емануела се подмазвала на травестита Елза Парини, който бил от екипа на предаването по ТВ 7 "Комисията Павлов". Елза измислила и закачка към Джорджиа, която обаче не й се получила. Докато Мира Добрева гостувала в предаването, подхвърлили новината, която завладя нета, а именно, че секс маниаци тормозят Джорджиа. Очаквало се консервативната Мира да накаже с думи Джорджиа, но не, тя я защитила и й направила комплименти за външния вид, което обаче не се харесало на Емануела.

"Нали ти платих да я направите на 2 стотинки", ядосала се Емануела на Елза Парини, разкриват запознати.

Певицата постоянно въртяла интриги на колегите си, но все не й се получавало, а напоследък те били настръхнали от нея, защото имала навик да ги клепа пред шефа. Последното твърдение е на служители на фирмата,  която продуцира Емануела. Те обаче пожелаха анонимност.