Топ певицата Емануела е подложена на жесток тормоз от страна на луда фенка.

Звездата на Пайнер подаде жалба в МВР, след което спецченгета ще трябва да открият психопатката, предаде "Хот Арена".

Тормозът е осъществен в официалната фейсбук страница на Емануела. Там неизвестно за сега момиче е заплашвала певицата. Възможно е да е някоя от любовниците на бившото й гадже Митко Динев.

Междувременно днес гръмна нов скандал покрай певицата. Неизвестната танцьорка Мартина твърди, че Емануела я е заплашвала с убийство.



Според запознат Динев поддържа паралелна връзка с въпросната Мартина, за която се говори, че е доста разкрепостена, както в отношенията си с мъжете, така и в секса. За нея парите са по-важни от всичко и често спи с различни чичковци. Сега се е закачила за Динев, който пък е гадже на богата милионерска наследница.



Същевременно Емануела е постнала на стената си чатове, с които твърди, че Мартина й се прави на първа приятелка. В тях се вижда, че танцьорката я нарича „мило“, постоянно се интересува от това къде е, къде има участия, чака я след концертите. Кани я да се виждат и да „пийнат“.

"Всякакви хора си правят рекламна на мой гръб. Не се интересувам от тях и е под достойнството ми да коментирам подобни глупости", заявява Емануела.