Фолк певицата Емануела погва Димитър Динев с адвокати. Изпълнителката си е наела юрист, който да й помогне да издейства издръжка за сина си.

Противно на слуховете, че иска 1 милион лева издръжка от бащата на детето си, фолк певицата се е ангажирала с юристи, които да й следят делата. Самата тя не знае колко да поиска, нито каква сума да очаква, тъй като била изключително ангажирана с участия, пише „България днес“, цитира hotarena.net.

Певицата сподели в социалните мрежи, че не е била с мъжа си за пари и е нямала да избере него, ако наистина е искала богат мъж. „Това, че е син на някой си, не означава, че е разполагал с пари“, споделя още певицата.

Изпълнителката допълни още, че темата „Диневи“ е приключена за нея и детето си е само нейно. „Не искам помощ от никого“, категорична е фолк звездата, която в момента се разкъсва между участия и семейството си.

Междувременно обаче се заговори, че в основата на раздялата й с Митко Динев стои баба му. Матриархът на фамилията Диневи била изключително подозрителна към снахите в семейството и именно тя се оказала човекът, настроил Митко Динев срещу Емануела.



Самата певица трудно приела и този удар, но най-много й тежало, че милионерският син нехае за детето им. В един момент осъзнала, че единствено тя от двамата полага усилия да задържи семейството единно, кръстосвайки между цялата страна, София и Свети Влас, за да бъдат любимите й хора заедно.

Скоро след раждането Димитър Динев решил, че предпочита да бъде в компанията на свои приятели, а не да се грижи за детето. Това вбесявало Емануела допълнително.

В крайна сметка двамата се разделиха, а певицата е категорична, че няма нов човек в живота си. „Моля ви, престанете да ме свързвате с всеки известен и неизвестен мъж. Нямам такъв до себе си. Отдала съм се на децата и кариерата“, споделя тя по повод последните слухове около себе си.