“Сменяй ме“ е озаглавен новият музикален проект на Емануела, който преди броени минути получи своята премиера в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета“.

Сингълът е по музика и аранжимент на Николай Пашев, а текстът е създаден от Анастасия Мавродиева. Емануела искрено вярва, че песента ще стане любима на почитателите й, а изключително щастлива тя е от факта, че само тийзърът, който представи няколко дни по-рано, предизвика сериозен интерес и събра над 40 000 гледания в сайт за видеосподеляне, пише Planeta.tv.

Още по-впечатляващ е видеоклипът на песента, който ще очарова зрителите със заплетен сюжет, визуални ефекти, анимация и интригуващи кадри. В лентата, създадена от режисьора Йордан Петков, певицата се превъплъщава в ролята на крадец на диаманти, като в част от кадрите тя лично изпълнява каскадите.

Емануела е по-секси от всякога и демонстрира топ форма само няколко месеца след като стана майка за втори път. Певицата споделя, че е привърженик на природосъобразния начин на живот и хранене, а перфектните мерки е успяла да си върне с комбинация от балансиран хранителен режим и тренировки във фитнес залата. За красивата си и интересна визия във видеоклипа на “Сменяй ме“ певицата се довери на стилиста Стоян Апостолов, Борислав Соколов – Бони /грим/, Емилио Стефано /коси/.