Приповдигнатата сватба на фолкфурията Емануела в "Къртицата” разстрои дълбоко семейството на избраника ѝ – милионерския син Никола Стоянов, пише Уикенд.

Докато ВИП гостите на тържеството поздравяваха младоженците с "горчиво", родителите на жениха отправяха клетви към разюзданата фолкдива, която вече им се води снаха. Родителите на 24-годишния Никола логично не пожелаха да присъстват на сватбеното тържество, а вече е известно на всички, че Емануела не е желана от тях.

"Похарчихме 1 млн. лева за образованието на сина си, пратихме го да учи в чужбина, за да стане човек и да е настрани от простотията в България. Сега хубаво ни се отблагодари – докара ни най-голямата въртиопашка за снаха” – не крие яростта си бащата на Никола – Лъчезар Стоянов. Той е бивш митничар на високи позиции, а към днешна дата е бизнесмен, който търгува с перилни препарати.

"Никола се влюби в Емануела – тя го повлече към дъното и го накара да се върне в България и да зареже учението. Момчето си беше за кратко у нас, заведоха го на чалга парти и там попадна в мрежите на Емануела. Плюс това заряза момиче на руски олигарх, с което ходеше" – разкриват запознати с личния живот на Никола, цитира slava.bg.