На 6 февруари започна турнето на Емануела в САЩ, но явно двуседмичната раздяла с малкия й син се оказа непреодолима за певицата и тя прекъсна музикалния тур, за да се завърне в България.

С полет от Чикаго през Париж, певицата кацна в София в понеделник след обяд и веднага се отправи към дома си, за да види малкия Митко.

“Просто не издържах, не скри вълнението си певицата. – Мислех, че съм по-силна жена и мога да преодолея майчинското чувство като за няколко седмици бъда далеч от малкия. Но явно не съм! Знам, че Митко е добре, че има кой да се грижи за него… По време на престоя ми в Америка често се виждахме по скайп и следях всеки негов ден, но да съм толкова далеч от детето бе мъчително за мен.”



В България Емануела ще остане само няколко дни и в края на седмицата отново ще отлети за Америка. За 19 февруари е насрочен концерта й в Атланта, Джорджия. На следващия ден певицата ще лети за Торонто, за среща със сънародниците ни в Канада.

След Торонто, на Емануела предстоят още три концерта в САЩ – на 24 февруари в Лас Вегас, Невада, на 26-ти – в Денвър, Колорадо и на 27-ми – отново в Чикаго. Поради големия интерес към звездата на телевизия “Планета”, организаторите на турнето насрочиха втори концерт на Емануела в Чикаго, градът в който живее най-многобройната българска общност в САЩ. Веднага след това певицата се прибира в България, да прегърне първо малкия си син, а след това да се включи и във VIP церемонията по връчването на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 г., която ще се проведе на 2 март в София.

Източник и сн.: Planeta.tv