Соченият като бохем Цветелин Маринов-Цуни се е самопоканил на екскурзия с Преслава в Дубай, разкри Емануела, която се изявява като коментатор на съквартирантите. Тя също трябвало да замени на почивката, затова знаела подробности от първа ръка. Той искаше да бъде с Преслава, но тя го отряза като кесила краставица, бе категорична фолкфурията. Цуни пък обясни пред журналиста Антон Стефанов, че той прекратил връзката си с Преси. „Просто не направих следващата крачка”, обясни той.

„Излизахме в обща компания и защото преди това имах връзка с Елена Паришева и от там ни навързаха. Иначе просто си излизахме не смеех да я припаря. Не предприех никаква крачка, може би мислех, че ми е висока топка. Иначе тя ме е канила в Дубай, на вечери, обяди. Може и да е имала нещо предвид, ама то после се намеси друг човек и скандалите вече ги знаете", твърди бизнесменът.
"С последната ми приятелка се разделих, защото имах проблеми с данъчните смъкнах малко стандарта и тя ме заряза. А с Александра сме си писали само. Тя ме излъга, че си няма гадже, пък се оказа, че си има и заминала при него в Гърция. Иначе е много хубаво момиче, много си я бях харесал." сподели мъжът. Цуни сподели, че се е пробвал и при Енджи Касабие. Писал й в социалните мрежи, тя не му отговорила и той я изтрил. „Аз съм си такъв”, обясни Маринов.