Емануела най-после призна, че си ляга с новото си старо гадже Слави Транспорта, пише "Всеки ден".

Тя пусна фотоси, на които се вижда как се пече на плажа, и написа директно: „Много транспорт минава тук! Пренаселено е". Към тези две издайнически изречения сложи цели осем сърчица.

Кадърът подлуди мрежата и най-вече мъжете, които жадно започнаха да точат лиги по изкусителното почерняло тяло на Емануела. „С бяла кърпа загъната, едната й кълка отгърната! Има ли място и за мен? На кой плаж си?", втурнаха се да коментират феновете на певицата.



В момента фолк дивата се намира в Несебър и, дали за да дразни бившия си мъж Димитър Динев, или за да се похвали, че не е сама, намекна, че отново е с пернишкия милионер. Това обаче явно не й е достатъчно, защото се похвали със снимка на букет от 1001 рози. Според източници на „Всеки ден" картичката към букета е била подписана от Слави Транспорта.



Чалга певицата от няколко месеца се е върнала при бившия си - Станислав Добрев. В началото връзката им се пазела в тайна, а сега тя го представя като мъжа до себе си. Брюнетката мъкне пернишкия бизнесмен с култов прякор по участията си и не спира да го поздравява по микрофона.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук