След намеците и на фолк певицата Емануела в предаването "Папараци", че Митко Динев има влечение към мъже, изпълнителката стигнала до шокиращи разкрития за бащата на второто си дете.

Фолк фурията се натъкнала на шокиращи снимки и съобщения с любовни послания в телефона на Динев, от друг мъж. Съобщенията били от наскоро завърналия се в светските среди топ модел Илиян Илиев, известен като "мъжката Николета Лозанова", като и с успехите си в редица световни конкурси за красота.

Модела и Динев имал тайни отношения когато певицата била бременна, а преди два месеца ги възобновили. Според запознати бляскавото завръщане в модния елит на Илиян било спонсорирано именно от Митко Динев, а в замяна модела му давал дискретни интимни ласки. Емануела била бясна на модела, защото се почувствала още по-обидена, когато манекена казал в предаването "Часът на Милен Цветков", че е пълно с жени правещи се на певици само за да покачат тарифата си, певицата намира думите му за нападка към самата нея. Илиян е имал интимни отношения и с родни политици, а разкритията за любовните му похождения предизвикаха истински скандал, пише .