След като Емануела се разсърди на наградите на сп. "Нов фолк", когато трябваше да раздели с Анелия приза "Албум на годината", тя получи друго отличие на участие в "Син сити".

На 24 март фолк бомбата се сдоби с импровизирана статуетка, която поднасящите я DJ-и нарекоха "Награда за певица на годината", пише signal.bg.

"Ако трябва да съм искрен, наградите които можем да ти поднесем са много. Ти си една от любимките ни и аз, не мога да остана равнодушен. Освен, че изглеждаш перфектно и си много привлекателна, винаги се държиш освободено при участията си, а всичките твои песни са безспорни хитове. Във видео клиповете си супер сексапилна и едва ли има мъж, който като те види, може да остане незаинтересуван" - поднесе специални комплименти комплименти DJ Ники. "Разбира се, сега на мен ми е много трудно и се надявам на страхотно ти настроение, за да не ми върнеш наградата" - допълни още той, цитиран от Lifestyle.bg

Този път изпълнителката на "Досещаи се сам" дари феновете си с усмивка и не спря да благодари за вниманието цяла вечер: "За мен е много важно вашето мнение. Въпреки че наградата е неформална, аз съм безкрайно поласкана. Тук винаги се забавлявам искрено, заедно с клиентите, а и се радвам, че любимото ми заведение е и най-красивото"