„Емануела едва не умря от операция при д-р Ангел Енчев“, „Животът на Емануела застрашен след пластична операция“, „Емануела с три операции накуп“, „Емануела бе в критично състояние заради операция на бюста“ – това бяха само част от заглавията, които взривиха интернет пространството преди две години.

Въпреки ужасът, който фолк певицата преживя, тя се е подложила на поредната пластика. На скорошното си участие в „Сблъсък“ Емануела цъфна с нов нос, пише hotarena.net. Това обаче не е първата й ринопластика. Колко всъщност операции има Емануела и колко се е изръсила за тях?

Силикон в бюста

840 кубика силикон имаше в началото Емануела. Имплантите обаче не били качествени, признава самата тя, и решава да ги подмени с повторна операция при доктор Енчев. Според запознати тогава силиконът на Емануела й правел проблеми, защото е бил твърде евтин – около 1500 евро.

Новите импланти, които д-р Енчев й сложи, също бяха 2х240 кубика, но разликата бе в цената. Смяната на импланти при известния хирург струва – 5200 евро.

Коремна пластика

„Емануела дойде, за да смени силиконовите си импланти и да направи пластика на корема. Това е премахване на излишната кожа. Емануела е раждала в младите си години и имаше малко повече кожа“, разкри д-р Енчев. Тук цената е около 3000 евро.

Докато я оперират обаче, откриват херния на пъпа и я отстраняват. Така Емануела лежи с часове на операционната маса за три последователни операции. Именно тогава и медиите гръмват, че певицата е с опасност за живота. Тя отрича положението да е било толкова сериозно.

Операция на носа

Преди време Емануела си беше изпилила иначе широкия нос. Очевидната разлика й костваше 2300 евро. Последната пластика пък е повторна корекция на носа, чийто връх в момента е с доста по-различна форма отпреди. Тази естетична корекция струва 2500 евро.

Устни

Емануела има и хиалуронова киселина в джуките, която струва 200 евро, но често трябва да се инжектира.

Като ударим чертата, минималната сума, с която Емануела се е изръсила за всички интервенции, е 14 700 евро.