Емануела била с постоянно разстройство по време на престоя си в „Къртицата.

Певицата, която вчера напусна шоуто, напоследък се била пристрастила към слабителните. По препоръка на приятелка тя си набавила хапчета против запек, които я карат да ходи до тоалетна най-много половин час след като ги е изпила.

По принцип трябва да се взимат по веднъж дневно, но Емануела ги пиела по три пъти на ден, защото не искала да задържа храна в стомаха си. Ето защо постоянно тича до тоалетната. Това бил един от триковете й да не пълнее, независимо колко яде.

Докато Никола бил с нея в „Къртицата” например, му готвела пилешко месо със сметана и ядяла наравно с него, а това е много калорично ястие. Вместо обаче да пълнее, тя отслабвала, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.nert.

Хапчетата й били много ценни, след като влязла в шоуто. Тя не се разделяла с блистерчетата си, тъй в момента яде много повече от обикновено. Когато участниците в „Къртицата” нямат какво да правят, те най-често си прекарват времето край масата, ядат и пият. Емануела обаче била ужасена, че може да развали фигурата си. Ето защо задължително пиела слабителни най-много час след хранене.

Същото правела и когато се налагало да яде неприятни неща по време на мисиите. След като глътна сурово око например, веднага изпила хапчето и отишла до тоалетната, докато другите се опитвали да повръщат. Същото направила и когато й се наложило да яде живи червеи.