Емануела направи промоция на третия си самостоятелен албум, носещ името й, на морето.

Звездата на „Ара мюзик” очарова феновете си с три визии, специално подготвено светлинно шоу и неподправеното си чувство за хумор.

Малко преди полунощ Емануела й нейните колеги – Ивена, Джина Стоева, Джордан, Ангел, Дамян и Ваня, Стефани и Ванеса бяха заети с последни приготовления за важната за брюнетката вечер.

В 02:00 часа след полунощ светлините в клуб в Равда бяха приглушени, а феновете скандираха името на своята любимка, която се появи на сцената облечена в бяла кожена рокля, контрастираща с устните й в лилаво-черната гама.

„Благодаря на всички, че сте тук тази вечер. Това е специален момент за мен, който съм изключително щастлива да споделя с вас. Благодаря и на моето семейство и музикалната ми компания „Ара мюзик”, без която този албум нямаше да бъде факт” – развълнувано приветства гостите си изпълнителката.

„Това се казва класа дами, господа и фенове. За мен е удоволствие, че познавам една от най-хитовите изпълнителки на Балканите, която имах честта да опозная в „Къртицата”, и която вече мога да нарека своя близка приятелка” – не скри вълнението си Деян Неделчев – Икебаната, който влезе в амплоато на водещ на грандиозната промоция.

Изненадите на вечерта обаче не свършиха до тук. Емануела поднесе на феновете си изпълненията на три нови песни, които намират място в албума й: „Пълно перде”, „За лека нощ” и „Кой видял - видял”. Именно последната предизвика небивал интерес. За нейното изпълнение Емануела извика на сцената Джина Стоева. Двете фолк фурии се раздадоха на макс, а феновете са категорични, че дуетът „Кой видял – видял” ще бъде новият летен хит.

На 19-ти юли,  Емануела ще представи „Емануела” и във Варна.