Двамата отпътуваха за Вечния град във вторник вечерта, като изпълнителката вече сподели в социалните мрежи снимка с възлюбения си.

На фотоса от летището обаче се вижда само мъжка ръка, докато Емануела позира в цял ръст.

Елвиса е син на известния нотариус Мариета Николова, като 33-годишният мъж има съпруга и дете. Въпреки това изкусителната фолкпевица му е завъртяла главата и двамата са двойка от повече от месец. Емануела обаче ревниво пази връзката им в тайна. Според нея, колкото повече се знае за личния й живот, толкова по-трудно ще й бъде да го опази.

"Пълно е с негативни хора, които желаят злото на другите. Затова и не искам да се знае за личния ми живот. Опитът от предишни връзки ми е показал, че ако има публичност, те бързо приключват. Хората ми пожелават лоши неща и те се случват", заяви преди време изпълнителката.

По непотвърдена информация Елвиса е разделен от година с половинката си Гергана и е в процес на развод. Богаташът и съпругата му имат дъщеря, която е на 9 години. И Емануела не била причината за раздялата със съпругата му.

Макар и да не споделя общи снимки с любимия, Мартин често придружава певицата на участия и я обсипва с огромни букети с цветя. Напук на клюката не той е подарил новия луксозен джип на певицата. Напротив, Емануела потвърди, че си го е купила сама. Изпълнителката е известна като независима жена, която е притежателка на собствен дом и собствено возило, като не разчита на зависимост към мъжете. За да може да отпътува за Рим, фолкпевицата излезе в 10-дневна отпуска.