Един от последните хитове в родните музикални поп фолк среди е песента "Бутилката", която се изпълнява от Преслава, Галена и Борис Дали.

Представителите на конкурнетната на "Пайнер" музикална компания "Ара мюзик" - DJ Дамян и Ваня споделиха, че те отдавна са имали идея да направят трио с колежката си Емануела, която обаче провалила проекта.

Шоуменът не скри съжалението си, че са изпуснали момента първи да покажат на публиката едно смесено трио и обясни, че вината за провалената идея не е нито у него, нито у Ваня.

"Еми е явно прекалено заета, а двама не правят трима. Най-интересното е, че вече колегите от другата фирма ни изпревариха. Ако сега направим ние това трио, ще кажат хората: "Видяха от тях". Тази наша идея си заминава, отива по дяволите, за съжаление" - каза той.

"Затова е хубаво като имаш добра идея, да я реализираш колкото може по-бързо" - подчерта пред signal.bg Ваня, която сега ще акцентира върху солови песни.

Според Дамян дори и да направят сега такова трио, публиката би погледнала на тях като на подражатели. "Проблемът е, че феновете на двете компании се "бият" и в момента, в който ние изкараме друга песен, ще кажат: "Пунтират Преслава, Галена и Борко".

"След соловите песни, излязоха на мода дуетите, сега ще излязат сигурно триата" - заключава Ваня.