Емануела се моли за победа на Доналд Тръмп на президентските избори. Ако загуби, ще настъпи апокалипсис на Земята, смятат фолкпевицата. "Молете се на Бог да спечели Тръмп. Всичко друго няма значение. Ако не спечели - робството започва официално", произнася от профила си в социалните мрежи чалгарката. Според нея при подобен развой на президентските избори в САЩ ще започне насилствено чипиране, иначе няма да имаме достъп до къща, кола, компютър, храна и вода. Също така ще стартира ваксинация, която ще скопява децата и те ще умират от рак в ранна детска възраст. "НАТО ще убива всеки от нас, който иска свобода и права, няма да имаме право на деца чрез химическо скопяване и ще има насилствено абортиране, както и затвор и глоба при бременност", се казва още в публикацията на фолкпевицата.

Според Емануела това е планиран геноцид, който цели да намали населението на планетата до 500 милиона души и да бъде забранено православното християнство. Изпълнителката от месеци не крие, че е яростна противничка на теориите за съществуването на коронавируса и смята, че положението не е толкова зле, както ни го представят световните политици. Също така категорично се обявява срещу затварянето на дискотеките, пише "България днес".

Въпреки че мнозина приеха думите на Емануела, имаше и мнения, че подвежда хората с неистински твърдения, а много директно я обявяват за изкукала.

Молете се на БОГ да спечели ТРЪМП !Всичко друго няма значение ! Ако НЕ СПЕЧЕЛИ - РОБСТВОТО ЗАПОЧВА ОФИЦИАЛНО !

Също така ще стартира ваксинация, която ще скопява децата и те ще умират от рак в ранна детска възраст. "НАТО ще убива всеки от нас, който иска свобода и права, няма да имаме право на деца чрез химическо скопяване и ще има насилствено абортиране, както и затвор и глоба при бременност", се казва още в публикацията на фолкпевицата.

Според Емануела това е планиран геноцид, който цели да намали населението на планетата до 500 милиона души и да бъде забранено православното християнство. Изпълнителката от месеци не крие, че е яростна противничка на теориите за съществуването на коронавируса и смята, че положението не е толкова зле, както ни го представят световните политици. Също така категорично се обявява срещу затварянето на дискотеките.

Въпреки че мнозина приеха думите на Емануела, имаше и мнения, че подвежда хората с неистински твърдения, пише "България днес".Hotnews.bg видя десетки иронични и подигравателни коментари под поста на изпълнителката, която е призована да спре да философства и да остави международната политика на специалистите.