Фолк певицата Емануела се оказа запалена фенка на Николета Лозанова. Изпълнителката дотолкова е пощуряла по футболната съпруга, че дори напира да прави клип с нея.

Но продуцентът й Виктор Касъмов не й позволявал от коректност към Алисия.

Брюнетката сама съобщи на страницата си в социалната мрежа, че мечтае да работи с Николета. Коментарът на изпълнителката бе свързан с нейно гостуване в светско издание, където заяви, че плеймейтката е преекспониран образ, и няма смисъл да снима и тя с нея.

''Истината е, че харесвам много Николета, за мен тя е много красива жена и искам да я снимам в мой клип'', написа на страницата си в социалната мрежа Емануела. Брюнетката отрече да е правила изказвания, че не харесва плеймейтката.

''Дори съм питала шефа ми , но той не ми е разрешавал заради коректността, която има към моята колежка Алисия'', написа Емануела, цитира kliuki.bg.

И докато феновете на певицата се чудят дали изпълнителката наистина е гостувала в светското издание и отговаряла на въпросите им, форумци коментират, че плеймейтката е започнала да им омръзва. ''Софи, Устата, Борис Дали, Андреа, сега Емилия я снимате, да мисли човек, че е нещо специално. Писва на феновете от едни и същи персонажи в едни и същи клипове, еднакви декори, еднакви идеи, еднакви мелодии. Разнообразете малко!'', сърдят се те.