"Слагам край на сватбите. Вече няма никога да съм булка. Много ще внимавам, когато започна сериозна връзка с някой мъж, тъй като много ми се насъбра от предишните. Чувствам се вече като Дженифър Лопес, която има 4 сватби. Затова спирам!"

Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Емануела, която от миналата седмица вече официално е разведена. Изкусителната брюнетка беше по-малко от година обвързана с по-младия си съпруг Никола. Емануела обаче научи, че той й изневерявал, и реши да се раздели с него.

Никола преживя тежко раздялата и бил забелязван няколко пъти да прекалява с алкохола в емблематични столични заведения. Наскоро той дори се опита да нападне бившата си съпруга, която имаше участие в дискотеката, в която той купонясваше.



Самият развод преминал без ексцесии - двамата приключили отношенията помежду си по взаимно съгласие. Емануела нямала никакви претенции към парите и имуществото на младежа, така че след бързи подписи двамата отново станали свободни.

Самото дело продължило около 20 минути, а в залата двамата се държали изключително студено един към друг. Те дори не се погледнали в очите, докато чакали официалния край на брака си.



"В момента нямам мъж до себе си, защото искам да си дам почивка. Голяма част от свободното си време прекарвам в грижи за близначките на сестра ми", каза още Емануела.

По нейни думи не липсвали свалячи, които искат да спечелят сърцето й. Наскоро непознат мъж паднал на колене пред нея и поискал да са заедно. Тя категорично отрязва мераците на напористите младежи. Често получавала и огромни букети с цветя от тайнствени обожатели.

Емануела реши да коментира и актуална социална тема от последната седмица - изоставените близначета във Варна.

"Недопустимо е т.нар. майки да изоставят децата си като мръсни котета на улицата. Недопустимо е на тази жена, която преди дни е захвърлила двете си деца на произвола на съдбата, да не й се потърси отговорност. Едва ли тя наистина знае какво означава думата МАЙКА, защото не можеш да се наричаш така, а да обричаш децата си на мъчение. След като не може да ги отглежда, не би трябвало да ги ражда. Нямам думи и мисля да спра, защото мога да кажа още неща, но и те ще са малко. Надявам се някой да вземе и отгледа тези две мънички слънчица. А тази, който ги е родила и уж им е майка - да страда през целия си живот и да не изпита грам щастие", заяви емоционалната Емануела.