Бившият възлюбен на фолк певицата Емануела Слави Транспорта ще вдига сватба! Припомняме, че двамата имаха краткотрайна връзка, но се разделиха, защото Слави отричаше пред медиите, да е имал отношения със зеленооката певица.

Причината Слави да крие връзката си със звездата била, че всъщност отчаяно искал да се сдобри с бившата си приятелка. Докато двамата били разделени, той се задявал с фолк певицата, като дори я завел на екскурзия в Париж, но едновременно с това продължавал да сваля звезди и на бившата си. Е, явно девойката се е вързала на любовните обяснения на Слави, тъй като двамата ще се женят.

В момента Слави обмислял коя изпълнителка да покани да пее на сватбата му, а според източници на Hotnews.bg, общи познати на пернишкия гъзар и певицата навивали Емануела да му направи сватбен подарък, като се появи на тържеството и поздрави младоженците с няколко свои песни, сред които "Големите рога", ''Всичко се връща" и  "Празни думи".

Припомняме, че малко след като Слави отрече за връзка с певицата и самата Емануела побърза да отрече да е имала сериозни намерения към Транспорта. Брюнетката заяви, че Слави е "голям селянин" и призна, че още в самото начало е разбрала що за човек е и бързо, бързо пренасочила вниманието си към други мъже, включително и към настоящия си възлюбен Никола.