Емануела предизвика завист във всички българи, като заяви, че вместо да пълнее по време на самоизолацията, сваля килца, видя Hotnews.bg. Тя поддържа топ форма, обясни изпълнителката и показа в разговор с феновете колко тежи в момента. Въпреки това Емануела готви всеотдайно за семейството си и дори снима прекрасната си баница, която спретна по нощите, за да има закуска на другата сутрин.

В момента малкият й син е при баща си Димитър Динев, както изисква споразумението между двамата. Иначе двамата с майка му редят пъзели и играят заедно в дните на самоизолация, а певицата се надява това време скоро да свърши. Емануела обаче отказа да обяви профила на по-големия си син в инстаграм, за да не ядоса снахата. Христо, който вече е на 20 години си има приятелка, а майка му е твърдо решена да няма повече децата.

Изпълнителката на няколко пъти изказа възхищението си от колежката си Галена, но отказа да обсъжда въпроса за спирането на церемонията по раздаването на наградите на "Планета", като обясни, че няма информация за тях.