Само два месеца, след като роди Димитър-джуниър, фолк певицата Емануела отново е в топ форма.

Изпълнителката на „Досещай се сам“ се появи на първото си участие след няколкото месеца отпуск и шашна всички с визията си, пише hotarena.net.

„Сякаш никога не е раждала!“, „Как успя толкова бързо да й се прибере коремът“, „Уау, даже е по-слаба и отпреди“, гласят само част от коментарите по повод бързото възстановяване на Емануела.

Тя роди на 11-ти януари, а само два месеца по-късно няма и следа от бременността й. С това певицата постави рекорд сред звездите за най-бързо свалени килограми.



Най-голямата изненада е, че Емануела няма дори коремче, което при повечето жени се прибира едва година след раждането. Неслучайно днес форумите за майки са пълни с коментари и питанки как певицата е успяла да си върне толкова бързо предишната фигура.

Според запознати още веднага след раждането, Емануела е започнала с диетите и фитнес тренировките. „Кара само на вода, салати с кълнове и семена и ежедневни упражнения“, разказват близки.

Немалка роля за отслабването изиграл и стресът покрай проблемите с фамилията Диневи и отказът им да я приемат като снаха.