Фолк звездата Емануела е намерила доста интересен начин да уплътнява времето си докато не се завърне на сцената. Вероятно  затворените клубове и кръчми не липсват на изпълнителката, която ги е заменила с чести посещения в столична клиника за красота.

Почитателите на хитовата фолк дива се нагледаха на редовни постове и снимки с лекари и специалисти, които са я глезили всячески с процедури. "Винаги е приятно да изпиеш кафето си с професионалисти", изтъква Емануела при едно от последните си посещения при пластичния хирург Ильо Стоянов. Пайнерката не издава каква промяна е запланувала, но най-вероятно става въпрос за подмяна на силиконовия бюст, предполагат феновете й. 

Преди няколко седмици Емануела отново беше на посещение в клиниката на Стоянов и едва ли е било само за по чаша кафе и сладки приказки. Отделно звездата не пропуска да си прави почиствания на лице и други козметични интервенции за подмладяване.

Паметливи припомнят, че преди няколко години избухна грозен скандал между певицата и друг популярен хирург - д-р Ангел Енчев. Изпълнителката разкри, че е потърпевша от операцията му и за малко не загубила живота си. С днешна дата тя с охота рекламира конкурента му, изтъквайки неговия професионализъм. Очевидно той поддържа сексапила й перфектно, съдейки от честите посещения в клиниката му.