Емануела е била приета по спешност в болница със съмнения за преждевременно раждане!

Певицата, която наскоро е навлязла в седмия месец, е получила жестоки предродилни симптоми на сутринта след свое участие в провинцията. Емануела потърсила медицинска помощ, след като получила на няколко пъти притеснителни сигнали за наближаващо раждане, макар до термина й да има още време, пише в. „Уикенд" от свой сигурен източник, цитира ''Пик''.

Според нейни колежки тя със зор изкарала докрай участието си, на което дори й прилошало от адски болки. Певицата забавила посещението си при лекаря, тъй като от първата си бременност знаела, че с навлизането на третото тримесечие са нормални подобни смущения. Тях медицината нарича Браксън-Хикс контракции и те се предизвикват от растежа на матката. След като в рамките на две денонощия контракциите не утихнали, Емануела била приета в болница.

Спешните прегледи установили, че състоянието на изпълнителката на „Не безпокойте” е притеснително, като поводът за контракциите не бил за пренебрегване. Обосновали се с резултатите от изследването на ехографа. Били измерени притеснително снижени размери на маточната шийка на звездата, което означава, че е рискът от преждевременно раждане е значително завишен.



Специалистите, които наблюдават бременността на Емануела, настояли да преустанови моментално всичките си участия и дори да бъде хоспитализирана за по-продължително време с цел задържане на плода. Изрично предупредили Емануела, че съществува огромен риск да роди детето си, чийто баща е наследникът на олигарха Динко Динев – Димитър, доста преди термина през февруари.

Засега бременната изпълнителка е отказала да лежи в болница, но е редуцирала сериозно участията си, информирани са още колежките от най-близкото й обкръжение. „Според лекарите усложненията са на нервна почва, от стрес и преумора. Тя наистина не се спря от работа и дори участията й занапред бяха планирани до средата на декември. Специално последния месец бе изключително тежък, имаше по 3 участия на седмица. Но как да спре да работи, като тя носи парите в тяхното семейство?!”, притеснени са приятелките на звездата.

Ако се вярва на клюката, свекърът на Емануела, Динко Динев, е врътнал финансовото кранче на сина си Димитър, тъй като не одобрява връзката му с чалга певицата. Олигархът имал съвсем други планове за първородния си наследник.

Държал да го задоми с жена със „синя” кръв, която отговаря на жизнения стандарт на клана Диневи. А именно да притежава поне няколко милиона или в краен случай да е дъщеря на милионер. За назидание, че Димитър Динев е потъпкал бащината скица за собствения му живот, бъдещият татко в момента бил отритнат от родителя си.

Вече за никой от обкръжението на двойката не е тайна, че малкият Динев напусна бащиния си дом край морето и се пренеси в София, където живее в апартамента на Емануела. Усилено се коментира, че олигархът е прекъснал всякакви финансови потоци към сина си. „Заради това тя искаше да пее до последно. Нали пари трябват за това бебе”, коментират още в чалга средите.