Фолкпевицата Емануела се сгоди за младия си приятел Никола, пише "България Днес".

Изкусителната брюнетка побърза да се похвали с диамантен пръстен, с който е получила предложение за брак от младото си гадже.

На въпрос дали скоро ще вдигне сватба, тя отговаря: "Сложно е!". Красивата певица все още обмисля дали да предприеме важната житейска стъпка и да се обрече във вечна вярност.

Емануела вече е преживявала драмата на сватбата, след като преди години е била зарязана пред олтара и дълго време отглежда сина си Христо сама. Плюс това астролози й предричали, че не трябва да слага булото преди лятото на 2014 г. - предсказания, в които изпълнителката много силно вярва и не смее да наруши.

По-голямата мечта на певицата винаги е била да има още едно дете. "Искам обаче да бъде износено от сурогатна майка. Така ще преживея усещанията на бащите, които виждат как детето им расте в друг корем", споделя Емануела.

Годежът на певицата и Никола обаче беше предшестван от няколко раздели и събирания. Първите пукнатини във връзката им се появиха след информация, че младежът има интимни отношения с варненска моделка. Всички интерпретации за изневери обаче се оказаха неверни. "Това бяха измишльотини. Той дори не е ходил във Варна. Обича ме много, а и не се караме. Угажда ми на всички капризи. Дори когато бяхме разделени, се чувахме често по телефона. Дразня се на болните мозъци, които не спират да разпространяват слухове и да измислят щуротии", коментира Емилия, както е истинското й име.

Емануела и Никола, чиито родители имат бизнес с перилни препарати и сладкарски изделия, са заедно везе около година. За да засвидетелства голямата си любов, младежът подари на половинката си тузарско BMW за 8 март тази година. "Той е много мил човек и се държи прекрасно с мен. Той е мъжът на живота ми", хвали се влюбената певица.