В първата част на предаването “Автограф” тази седмица зрителите ще се срещнат с Емануела.

По принцип певицата не следва никакви съвети, въпреки че приятелките я напътстват и й казват понякога какво трябва да направи. Тя обаче не се вслушва в техните думи и признава, че понякога си пати от това и не винаги е на верния път.

“В работата си мисля повече върху нещата. По-скоро в личния си живот бъркам постоянно. В работата си гледам да не бъркам. Иначе съм много емоционална, импулсивна, непредсказуема, дори за себе си и може би затова нещо ми куца в личен план. Има ситуации, в които дори аз самата не мога да се позная и след това не мога да повярвам, че съм реагирала така. Но ми е забавно и весело, което е хубаво”, казва Емануела.



Певицата издава, че винаги е искала да бъде част от музикална компания “Пайнер”. Когато е решила, че иска да става певица, преди осем години, е отишла именно в “Пайнер”. Тогава е било първото й прослушване, но за съжаление не я одобряват. Това обаче амбицира певицата и тя решава да отиде в друга конкурентна фирма, за да покаже, че може да се справи с пеенето. През всичките тези години Емануела не се отказва и преследва мечтата си да стане артист на “Пайнер”. Изчаква да приключи договора с предишната й фирма, за да се пробва пак.



“Когато един човек смята, че постъпва правилно, той отива при първия избор, който е пред него. След като първото ми прослушване е било в “Пайнер”, значи че това е моето място, това е фирмата, в която е трябвало да се развивам. А може би е трябвало да се науча на нещо преди да дойда, защото сега е много по-лесна работата. Може би е трябвало да се измъча, за да стигна до някъде, защото тук всичко е много по-лесно. Тук изпълнителите са много по-обгрижвани и много по-лесно се става популярен, много по-лесно можеш да изпъкнеш. Въобще възможностите, които дават телевизия “Планета” и фирма “Пайнер” са много по-големи, в сравнение с която и да е друга компания в България”, казва още Емануела в “Автограф”.

Източник и сн.: Planeta.tv