В мрежа от лъжи затъна Емануела. В стремежа си да се пише за нея фолкпевицата не пожали личния си живот. Най- новата й измама са новините за връзката й с пернишкия бизнесмен Слави Транспорта. Папараци изловиха двойката на летището, а познати на певицата издадоха, че самата тя била викнала фотографите.

Въпросният Слави пък направо отрече да е имал връзка с нея. Според колежка на Емануела тя е имала мимолетна афера с Транспорта, но певицата е решила да тръби, че в живота й има нова любов само и само да пишат за нея.

След първата си раздяла с бившия си Денис - синът на шефа и Виктор Касъмов, тя изля змии и гущери против него. Фолкаджийката злословеше наляво и надясно против годеника си дори в “ На кафе“ при Гала.

След това реши да си промени мнението и двамата отново се събраха. Плановете им за сватба обаче пропаднаха.

Междувременно Емануела скача от скандал в скандал. Брюнетката се е изпокарала с повечето си колеги - с Алисия, Тони Стораро, Крум….Най- пресният й враг е айдълът Дамян. С него се карали като кучета на тема “ Лили Иванова“ и едва не стигали до бой в офиса на издателя си “ Ара мюзик“.



Хора от близкото обкръжение на фолкпевицата твърдят, че тя влиза в конфликт с цел реклама. Певицата първо уж вдига скандали, после се сприятелява с враговете си. Не случайно един от големите й хотове се нарича „Късам ти нервите“.

Преди 2 години Емануела скочи срещу колежката си Алисия на един купон. Показа й среден пръст, след това й налетя на бой. За щастие охраната реагира бързо и до скубене на коси не се стигна, но шамари имаше. В крайна сметка Емануела постигна своето- всички я коментираха. В момента обаче двете като че ли не помнят махленската излагация и вече са първи приятелки.

Полза от скандал Емануела намери и в Крум , с когото записаха дует. Общото им парче “ Нищо не знаеш“ громеше фолккласациите, когато брюнетката изведнъж се заяде с Крум и изтърси в интервю, че е трябвало да запише парчето с Борис Солтарийски. От този момент между Крум и Емануела настъпи тиха война. Двамата дълго не си обелваха и дума. Пред камерите обаче се правят на приятели, пише skandalno.net.

Емануела бе взела на мушка и Тони Стораро. Нейни близки издадоха, че вече се е изпокарала с изпълнителя на “ Отличен 6 „. Брюнетката имала пртенции кой ще открива концертите на турнето им, което бе лятото. Случаят обаче бе набързо потулен.