Главният редактор на "Love style" Антон Стефанов подбра за корицата на изданието заглавие, което ядоса певицата Емануела.

На корицата на изданието е публикувана обща снимка на фолк изпълнителите Галин и Емануела, а заглавието гласи: "Емануела готова да роди бебе на Галин".

Това ядоса изпълнителката и тя изрази негодуванието си във Фейсбук:

"При цялото ми уважение към Антон Стефанов, по-тъпо заглавие не бях чела за корица! Нито ще раждам, нито съм готова да раждам, а с Галин сексуални отношения нямам! Потресена съм ,честно!"



По-късно тя публикува и анонс на новия си дует с Галин, озаглавен "5, 6, 7, 8".

Антон Стефанов отговори:

"Цялото ми уважение съм Емануела, но аз винаги съм бил коректен. Това е казано от Галин в самото интервю. Никъде в разговора не става дума, че двамата имат сексуални отношения, нито връзка. Ако прочетете интервюто, ще видите за какво става въпрос!!!"

Стефанов сподели и цитат от шеговитото интервю с двамата изпълнители, за да докаже, че заглавието му не е измислица:

"Длъжен съм да дам отговор на появилите се коментари относно заглавието на корицата ни. Тъй като никога не си измислям и не лъжа, ще кажа, че заглавието на интервюто на Емануела и Галин са думи на Галин от самия разговор. Имам и запис на диктофон. Който желае, може да му го пусна.

Ето и цитата:

Галине, като слушаш историите на Емануела, не изпитваш ли страх от обвързване?

Галин: В крайна сметка Еми сама си ги избира тези хора, с които има отношения. Тя ми е признавала, че доста пъти е съжалявала за избора си, но това е нейният живот и нейната съдба и няма за какво да се обвинява. Освен това Емануела е много добра майка. Тя дори ми каза:”Ако не успееш да се влюбиш в някоя друга, да знаеш, че бих ти родила едно дете!" Това е!"