Веднага след блестящото си представяне на концерта във Велико Търново, за което получи бис, и след като даде интервю за signal.bg, Емануела потегли за София, защото в столичен клуб вече я очакваха за поредното й участие.

Певицата бе особено развълнувана от превъзбудената многохилядна публика на стадион "Ивайло" и с грейнал от емоция поглед едва се сдържа да не се просълзи пред камерата.

"Много ми е развълнувано...Хората са уникални! Чакай, че ще се разплача...За мен е много важно как ме приемат, понеже аз правя песните си за тях" - каза звездата на Фен ТВ и се оплака, че е забравила сценичните си обувки и онези, с които се появила на сцената, й създали известно неудобство.

"Щях да падна на няколко пъти и се притесних" - сподели изпълнителката.

*Снимка: Night Flight

Припомняме, че Емануела не сдържа емоцията си и слезе при публиката, която я прие с още по-силни викове и скандирания. Феновете пееха с пълни гърла, а любимата им изпълнителка се раздаде без остатък.

"Аз и на участия обичам да съм около хората, да съм до тях" - отсече Емануела минути преди да тръгне към София за поредната си клубна среща с купонджиите.

Певицата е избрала интересен имидж за концертите от лятното турне - булка, която се преобразява всеки път.

Във Враца я видяхме като "булката в червено", какъвто е бил цветът на младоженката от старо време, в Русе бе "булката в черно", последна топ тенденция, довери ни тя, а във Велико Търново излезе като "булката в бяло".

Ще има и още изненади в другите градове, гарантира Емануела.

*Снимка: Night Flight

На въпроса къде е младоженецът изпълнителката отговори:

"Не, ние няма да се женим, отказахме се!" и обясни, че с нейния любим Денис са заедно, но са решили да не вдигат сватба, а подготвената рокля Емануела подарила на сестра си, която се омъжи на 13 август.

"Сестра ми беше много хубава булка и беше с моята рокля. Мога да покажа снимките. Много беше красива... Аз й бях обещала да не плача, ама си поплаках" - разказва певицата.

Сватбата на сестра й съвпадна с първия концерт от лятното турне и Емануела пристигна във Враца направо от тържеството.

Снимка(водеща): Night Flight