Фолк певицата Емануела заедно с шофьор, озвучител и стилист, с които пътувала за Белград, за да снимат клип върху последната си песен, заседнали с мощен джип в адските виелици и студове, сковали екс Югославия през изминалите дни.

Повече от 16 часа по неволя продължило пътуването на скандалната певица, издават от екипа й.

“Беше наистина страшно, от виелицата не се виждаше и на метър, движехме се едва с двадесетина километра в час”, споделят присъствали по време на преживелицата с фолкаджийката.

“На около петдесет километра от Белград колата се подхлъзна и се забихме в огромна преспа. Въпреки усилията на шофьора, не успяхме да се измъкнем. За наш късмет спря един сръбски джип, който ни издърпа. След това продължихме с него в “комплект” до сръбската столица. Оказа се, че нашите трима спасители са млади мъже, които разпознаха Емануела и се зарадваха, че са успели да помогнат. Предложихме да им платим, но те категорично отказаха, а Еми им подари свой диск с автограф, което ги зарадва много.”

Точно преди Белград имало адско задръстване, защото снегорините не били успели да почистят, а снегът сипел ли, сипел. Така в крайна сметка пътуването отнело почти 16 часа на българите.

“Вечерта, когато пристигнахме, отидохме в традиционен ресторант с програма, който ни бяха препоръчали сърбите, изтеглили ни от преспите. Емануела се кефеше, че други пеят, бяхме се и позатоплили вече и успокоили след пътното премеждие”, уточнява източникът, пише blitz.bg. “Като капак цъфнаха тримата ни “спасители”. Понечихме да ги почерпим, но те не само не позволиха, а накрая - без да разберем, оправиха цялата сметка. Не се застояхме, защото снимките започваха рано на другата сутрин”.

По сценарий действието се развивало в хубава баровска къща, която в действителност се оказала луксозна вила на сръбски бизнесмен. Той я бил предоставил за снимките, които продължиха точно 12 часа – по-малко, отколкото пътя на Емануела до там!

“На връщане вече беше почистено, така че нямаше проблеми с пътуването и се прибрахме бързо”, довърши разказа си “издайникът” на случката с Еми.