Фолк певицата Емануела направи фурор в мрежата с изказването си след изпитание в риалити предаването ''Къртицата''. Брюнетката трябваше да лежи заключена в прозрачен ковчег, пълен с жаби.

След като премина изпитанието Емануела се изцепи: „Много кудкудякаха тези жаби“. Зрителите в мрежата се скъсаха да подиграват певицата заради бисерите, които ръси.

„Ха-ха, супер е Емануела. Жабите кудкудякат.“, „Жабите кудкудякали — станали са кокошки явно, това е нещо ново“, смеят се форумци в мрежата. Повечето поздравиха звездата за куража й, но мнозина от сърце се смяха с коментара й, пише kliuki.net.

На самата певица обаче не й пукаше и беше повече от щастлива, че се е измъкнала от терариума.

Благодарение на Икебаната тя прекара по-малко от 3 минути там. А зрителите бяха изненадани, че жабите стояха далеч от нея. „Те се уплашиха повече и от нея“, коментират фенове. Други се шегуват, че певицата ги е хипнотизирала и затова са стояли настрани.

При всички случаи бисерът на Емануела се превърна в сензацията на вечерта. Публиката от сърце се посмя от коментара на звездата. Не липсваха обаче и упреци, че изпълнителката се е изложила жестоко. „Трябва да вземе някой и друг урок по биология“, цъкат зрители из форумите.

*Емануела