Певицата Емануела попиля бившите си мъже. Най-пресните връзки на певицата са с бизнесмена Митко Динев и Мартин Николов - Елвиса. С последния изпълнителката се раздели съвсем наскоро. "Аз си ги избрах мъжете. Не те мен, ама моят избор се оказа пълен леш. Единственото хубаво, което ми се случи с Митко, е детето, а той и него иска да ми отнеме. Това говори само по себе си какъв човек е. Неговото най-голямо постижение в живота е да направи дете на Емануела.

Другите му постижения са „кривогледи“ и не стигат по-високо от танцьорка. Честно правя лоши избори защото те са изправят пред мен, първоначално ме убеждават, че са най-доброто за мен, а после показват истинската си същност и идва разочарованието. Но не ги виня, аз също съм виновна за лошия си избор", споделя фурията на фолка.

Плод на любовта между Емануела и Митко е малкият Мити, който е на шест години. Родителите му продължават да водят война кой да вземе родителските права. „Все още се разправяме“, бе краткият отговор на Емануела по темата. Певицата и в момента е сама и се чувства щастлива. Една от причините да няма мъж до себе си е, че няма време за социален живот.

"Щастлива съм, защото съм в хармония със себе си. Предпочитам да съм сама, отколкото лъгана и разочарована. Вярвам в любовта и смятам, че в един момент тя ще ме намери. Но ако не дойде, здраве да е“, споделя Емануела. С Елвиса певица се разделя заради системните му изневери. Въпреки това Емануела не му се сърди, пише „България Днес“.

"Бяхме много влюбени първите години, но след това той загуби интерес. От него се научих как да хваща мъжете, които ми изневеряват“, добавя сексапилната изпълнителка.