Попфолк певицата Еми Стамболова планира сватба за следващата година.

Тя е щастливо обвързана вече от години и има прекрасна 5-годишна дъщеря. Двамата с нейния мъж обаче така и не са намерили време да минат под венчилото. Затова смятат да поправят тази грешка с тържество в края на пролетта или началото на лятото.

"Не съм бременна все още, но искаме второ дете. А бащата на дъщеря ми не ми е предложил, защото бях бременна преди пет години. Въпросът е, че все не можем да намерим време да съберем приятелите си, но в момента имаме планове за догодина - края на пролетта-началото на лятото", издаде изпълнителката в "Усещане за жена" по TV7.

Освен плановете за тържеството, Еми в момента се е захванала да направи и една нова песен, пише Blife.bg

"Не съм пускала нищо ново пет-шест години и сега ще рискувам с още една нова песен", издаде тя.

По повод влечението й към поп стилистиката, тя е категорична, че няма шанс да направи трак в този жанр. Причината е в това, че според нея "всяка жаба трябва да си знае гьола". Когато си познат в една линия, не е хубаво да прескачаш, защото хората в България не са свикнали, сопълва Стамболова.

"Преди около 10-12 години сама се отдръпнах, защото реших, че други неща ми предстоят. Тогава беше много различно и сладко. Тогава беше интересното, че ако не можеш да пееш, нямаш шанс да пееш. Докато сега, дали можеш да пееш, вече е на последно място. Тогава трябваше да можеш да изкараш програма поне час и половина с оркестър на живо", спомня си Еми.