Поредна двойка завинаги се раздели с романтичното предизвикателство „Един за друг“ по NOVA. Напрегнат вот между участниците определи това да бъдат Здравка и Мирослав, на които малко не им достигна да преминат играта със скритото условие и по този начин заеха мястото на първите номинирани за тази седмица. Вчерашната загуба на Яница и Момчил от отбора на Денислава и Даниел ги изпрати за трети път на елиминации. Почти единодушно, мнозинството отново реши участието си във формата да продължи емоционалното семейство от Силистра.



Водещият Емо Чолаков не скри огорчението си от раздялата с отпадналата двойка. Той им пожела да останат винаги един до друг и да отнесат със себе си само спомена за най-доброто. „Здравка, това шоу губи една личност с уникално чувство за хумор, гарнирано с щипка неподправена разпалена любов. Миро, ти си душа човек и искрено отдаден на своята любима. Ще ни липсвате със сигурност“, каза още той.

Без да може да овладее емоциите си, Мирослав сподели, че е изключително щастлив да бъде част от преживяването „Един за друг“. Той изрази искреното си желание да продължи да се виждат с участниците и навън. „Искам да благодаря на всеки един от вас. Не всичко беше цветя и рози, но вярвам, че имахме и много хубави моменти. Благодаря за прекараното време заедно, пожелавам на всички успех“, допълни Здравка.

Състезанието във вилата на любовта продължават само шест двойки. Какви вълнуващи предизвикателства им предстоят и ще отстъпи ли приятелството пред печелившата стратегия? Не пропускайте в новите епизоди на романтичната надпревара „Един за друг“ следващата седмица.