Емил и Петя са първата двойка във "Фермер търси жена".

Двамата ги очаква романтичен уикенд в петзвезден хотел на морето, където ще прекарат повече време заедно, далеч от фермата и камерите.

Освен че ще имат възможността да се опознаят по-добре, те ще трябва да преценят дали романтичната история между тях ще продължи и ще останат ли заедно и занапред.

Във вчерашния епизод на "Фермер търси жена" Емил трябваше да направи своя финален избор и да определи Петя или Донка ще остане с него във фермата.

На помощ отново се притекоха верните му приятели, които подложиха момичетата на сериозен разпит. Въпреки съветът на единия от тях – "да ги праща коя откъде е и да си се връщаме към стария живот", Емил бе категоричен в избора си и без да се колебае, посочи Петя.

Тя беше първото момиче, което спечели романтична изненада – разходка с лодка, където се случи и първата целувка между тях.

Освен фермерските задачи, Емил бе единственият участник, който подложи избраниците си на изпитание в града и пред взискателния поглед на трима от най-добрите му приятели.



Дали това ще бъде началото на една красива история, ще разберем в края на предаването, а кои ще бъдат следващите две любовни развръзки ще разберем в следващия епизод на "Фермер търси жена".