Емил Каменов: Пребих бившата си и нейния любовник!

15 януари 2015 | 15:07
Прочетена
16070
 

Емил Каменов е един от най-ярките герои на тв форматите. Той се оказа „Къртицата“ от едноименното риалити, от което прибра близо 100 бона награда.

Беше фаворит и за спечелването на „Биг брадър ол старс”, но сензационно и учудващо за мнозина отпадна преди финала.

Пред репортер на „ШОУ“ Емо издава къде крие парите си, от които е взел единствено и само за лечението на баща си. Без притеснение „символът на Северозапада” разкрива любопитни неща от живота си, за които до този момент не е споделял.

- Емо, наистина ли пред камерите играеш и използваш този специфичен северозападен диалект, а в реалния живот си съвсем различен?
- Не бе – как да съм играл?! Нема такова нещо! Зависи от средата, в която съм. Като съм си с моята приятелка, няма да тръгна да й говоря на „ма“ и „бе“! Но когато ме ядосат, става точно така, както всички видяха в Къщата. Аз в „Биг брадър“ се почувствах като у нас си и затова си говорих така. В Къщата бех един месец, в предното предаване 3 месеца – нормално е да се отпусна и съм си бил тоя, дето съм си по принцип. Въпреки че при некои от съквартирантите имаше некаква доза актьорско майсторство. Това не искам да го коментирам – така са си преценили, така са направили. Такава им е била стратегията – некои успеха, други - не. За мен, в едно такова предаване морал няма. Този род предавания не са морални, сега да си кажем к‘вот си е! В „Къртицата” имахме един такъв моралист (визира Евгени Иванов-Пушката – б.а.), и в това предаване имаше хора дет се правят на морални, ама… Като влезеш в един такъв цирк – не може да има морал! То е събличане, обличане, псуване, викане, трескане, говорене на глупости – не може с всички да се съобразяваш! Аз пък най-вече не се съобразявам, да ти кажа честно!

- Говори се, че парите от „Къртицата“ не си ги пипал – взел си малка сума, която е била нужна за лечение на баща ти. Какво му е, добре ли е той и за какво спестяваш печалбата?

- Ех, тези пари – толкова са важни за всички, леле майко! Нормално е да помогнеш на родителите си. Баща ми прекара тежка болест, с операция е на белия дроб и помогнах за лечението му. Благодарение на Господ се случи, че аз спечелих в „Къртицата“ и успях да му помогна. Иначе парите ми са си толкова, колкото са ми дали. Не ги крия под възглавницата и тем подобни, както се изписа – има си банки за тая работа. Имам си цел, искам да направя нещо за себе си и семейството ми. С татко ми имаме някакъв план, който ще го спазим. Но не искам да говоря повече за това.- Попаднах на информация, че хонорарът ти от шоуто „Биг брадър“ е 20 бона и ще го инвестираш в… сватба?
- Нема такъв хонорар. Аз съм доволен от това, което са ми дали, всеки има право да си се пазари доколкото иска. Хонорарът е добър, но не е 20 бона. Все още не сме говорили с моята приятелка за сватба, кръщенета, новобрански и тем подобни. Ние сме си заедно и това не означава, че трябва да правим нещо и да го отбележим с нещо по-специално.

- Как реагираш в ситуации, когато някой ухажва твоята приятелка?
- Нема такава възможност! Некой друг да я ухажва – дотук с тоя въпрос! Такива възможности нема, никога не са се появявали, никога няма и да се появят. Давай другия въпрос!

- Е, може някой да не знае, че ти е приятелка и да си пробва късмета? Предполагам ходи сама понякога…?
- Нема такива хора, дето не знаят, че е с мен! Нема какво да говорим по тоя въпрос! Аз ходя навсякъде и тя винаги е с мен. Ние сме си самодоволни да си ходим двамата. Не е интересно да си ходи всеки поотделно. Нема такава възможност и като ти го казвам – казвам ти го на 100%.

- Бил ли си се за жена някога?
- Ти, ти, ти… – какъв е тоя въпрос, дето ми го задаваш?! Така, като ме гледаш, дали ти приличам на некой, дето не се е бил и не само заради жена?! За жена съм се бил и това е било справедливо. Аз съм се бил за такива глупости, дето не можеш да си поверваш! Кой мъж не се е бил за жена? Има ли такъв? Бил съм се много. Като ме гледаш каква ми е изкривена физиономията – не е щото така съм роден...

- В „Биг брадър“ без малко да отупаш и Тодор Славков, който напсува майка ти. Какво те спря да не му зашлевиш един и извън Къщата как реагираш на подобни обиди?
- Не съм толкова глупав да се сбия в предаването. И в „Къртицата“ имаше абсолютно същата ситуация с друг участник. По некой път требва и да мислиш. Аз знам, че лесно ще натупам както Тошко, така и оная, но излизаш глупав в ситуацията. Ще ме изгонят от предаването и оттам ще почнат едни съдилища-мъдилища, едни неприятности, пък аз съм имал много неприятности и не искам да имам отново. Аз съм работил като охрана и мисля, че знам докога ми е търпимостта и как мога да се контролирам, знам във всяка една ситуация как да реагирам.

В такъв тип предаване не можеш да си позволиш да се сбиеш, защото ще те изгонят, няма да ти платят и ще те съдят. Твърде е глупаво от моя страна да го направя. В ситуацията с Тошко ме подразни напсуването му и аз си помислих, че напсува и мен. Тогава беше рожден ден на майка ми и затова така се получиха нещата. Но Тошко е много добър човек, аз много го уважавам. А ако такова нещо ми се случи извън камерите – тогава вече ще има „тутракан“. Бързо паля и да не си ми пред очите.- Буквално те разпънаха на кръст отвън, тъй като в речника си употребяваш много нецензурни думи. Не се ли притесни да кажеш на Катето Евро, че „мастурбира през г*зо“, на Пламена: „парцал долен, ще ти се обърнат джуките от свирки“…
- Нека кажа първо, че всичкото това, дето се изписа за Пламена, стана заради този сериал дето правихме вътре. Всичко беше една много голема шега. Както съм се шегувал с нея, по същия начин съм се майтапил и с Катето, с Петя Буюклиева, с Калина… По абсолютно същия начин съм говорил и на тех. Не знам защо се акцентира толкова, че аз говоря така на това момиче само. Видях, че не е правилно и се извиних, това да е продължило 2-3 дена най-много. След това никога повече не съм я обиждал, бехме си приятели вътре.

От какво да се притеснявам?! Катето е майтапчийка, знае, че всичко е майтап. Тя нема никакви проблеми по този въпрос. За кое да ми се разсърди – че си правим майтап и да ни е по-весело вътре ли?! Ако на нея не й е харесало – ще ми каже. Тя се майтапи по същия начин и с мен, тук нема място за сърдене. Катето е народен човек, нема тънга-мънга.

- Разочарова ли се от ВИП-овете в „Биг брадър“, от кого най-много?
- Най-доволен съм от Тодор Славков, Ники Китаеца и Пламена. Това момиче Пламена е много добро, а се изсипа целата помия върху нея. Дано да й тръгне кариерата, добро момиче е и дано успее. Тошко и Ники са ми приятни, бих ги нарекъл дори приятели. Тодор Славков е много умен човек, нищо, че пие. Той не пие от това, че е щастлив и че му е весело. Този човек не е преживял много хубави неща. На мен ми е приятно, че Тошето спечели. Не съм се разочаровал от никого. Всеки се изяви по неговия си начин добре – дали със стратегия, дали с омайване, всеки си изигра картите по различен начин. Не мога да кажа, че имам лоши намерения към някого. И Катето си е добра, и Калина си е добра, и Христо си е добре, за Петя Буюклиева какво да кажа – тя си е много добре (смее се).

- Какъв си бил като малък, имал ли си щастливо детство, лидер ли си бил сред приятели и съученици?
- Не съм бил никога лидер, даже съм ял много бой.

- Ти си ял бой!?!...
- А кой? Ти да не мислиш, че съм роден такъв, 120-килограмов?! До 2006 година бех 80 кила. Както искаш, така ме гледай! Като ученик, като малък, си ме биеха много, в Северозапада си е бой, нема „извинете“. Там си се биехме много и аз все си `одех бит. После почнах да тренирам разни работи, горе-доле понаучих се нещо, пораснах вече, и почнах и аз да се бия. Пак ме биеха, после аз бия, но в един момент започнах само аз да бия. Детството ми беше хубаво - сам съм на майка и татко, нямам братя и сестри – всичко си е било за мен. Не бех силен ученик, напротив – само дивотии и простотии съм правел.

- Имали ли са родителите ти сериозни проблеми с теб в училище?
- Баща ми редовно си `одеше в училище. Обиждах най-много учителките, псувах ги, не влизах у часовете, гонех ги, двойки, поправителни, бой по коридорите, още искаш ли да ти изреждам?!… Директорката викаше баща ми в кабинета си. Не са ме изключвали, `щото баща ми се спасяваше – носеше уискита, пари, бонбони... Той е международен шофьор и по ония години немаше хубави цигари, ала-бала. Носеше човекът със стекове, обзавеждаше ги заради мен и така ме спасяваше.

- Удрял ли си някого така, че да му причиниш сериозни здравословни проблеми?
- Удрял съм, да, чак инвалид никой не е останал, но съм избивал зъбите, чупил съм нос… То това не е и сериозно, на мен 100 пъти са ми чупили носа. Ето, немам и зъби, `що си мислиш, че немам 4 зъба и три пъти са ми чупили носа? Т`ва да не е `щото съм танцувал некъде?!…

- А на жена посягал ли си?
- Да, на една дето я фанах, че ми изневерява, в леглото. И ги бих и двамата. Ти кък ще се почувстваш, ако видиш приятелката си да се клеца с друг? Аз я сцепих от бой, и оня го бих, я ги пребих. Заключих вратата и ги бих, ей това напра`их. Рекох да й направя изненада, пък то я останах изненадан. Ама да ти кажа, една жена винаги има за какво да си я удариш. Има един много добър треньор по борба във Варна, баща на мой приятел, той казва: „Една жена се бие един път в живота, ама кък си требва“. Да си знае, те тава е! Има некои жени, дето си търсят боя като заплата. Има такива жени и то не са никак малко. И като й удариш два-три шамара – две седмици е о`кей.

Интервю: Красимир Красимиров

Свързани новини

Коментари

аб12
14 май 2016 | 19:00

този субект е безуно див, комплексиран селяндур. в момента го гледам в тв предаване продуцирано от иван и андрей. става въпрос за пътуване през европа. чеснтно казано, когато го гледам, ме е срам да кажа, че съм от българия. просто за него, когато и да го утрепеш, все е късно.

кака Гинка
20 януари 2015 | 19:48

Да пази Господ от такъв добряк и чаровник!Момичета,внимавайте какво си пожелавате,че може и да се сбъдне...

19 януари 2015 | 18:47

Монтански педал

Вили
16 януари 2015 | 07:12

Автентичен,не се прави на такъв,какъвто не е.там му е чара.

...
15 януари 2015 | 18:53

ХХахахах надявам се някой ден докато спиш жена ти да ти тегли ножа....смешен грозил...

...
15 януари 2015 | 18:43

ХХахахах надявам се някой ден докато спиш жена ти да ти тегли ножа....смешен грозил...

15 януари 2015 | 18:06

Да, изглежда грубиян и се държи като такъв. Но е много по-стойностен като човек от разните му там интелигенти- лустросани, с хиляда дипломи, кариера и ...мръсна душа. Бих заменила един такъв интелигент с такъв като него- малко луд, но искрен и верен. Ама е късно :(

15 януари 2015 | 17:17

Голяма хвалба!

МАРИНЕЛА
15 януари 2015 | 16:23

НЯМА ЩО!...ГОЛЯМ МЪЖКАР,ГОЛЯМО НЕЩО.Въпреки всичко ми е симпатичен,защото съм убедена,че зад грубовата му външност се крие добряк.

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Моника Валериева гола в студ и пек

Брюнетката с нова провокация в социалните мрежи

Джулиана Гани топлес в карантината

Горна дреха у дома не ми трябва, категорична е силиконката

Жертва на вируса рекламира маски гола

Никол Толева остава под домашна карантина

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Камелия Тодорова чака второ внуче

Дъщеря й Рейчъл ражда след два месеца

Луна крие годините, но не и старческата слепота

Певицата категорично отказа да отговори на въпроса на колко стана вчера

Марсалис не пребори коронавируса

Легендарният музикант ни напусна на 85 години

Гала не прегърна майка си за ЧРД

Водещата разплака с трогателна снимка

Синът на Йоана от "Фермата" умря при раждане

Риалити героинята роди близнаци

Няма да повярвате на колко стана майката на Глория

Стефка Иванова празнува с дъщеря и внучка

Моника "свети" на Андреа и Кобрата

Валериева също се показа от любовното стрелбище на двойката

Ронан Кийтинг с бебе номер 5

Фронтменът на Boyzone и съпругата му избраха интересно име

Симона Загорова показа гаджето

Доскоро певицата твърдеше, че е сама

Хилда Казасян показа подаръка за 50-ия ЧРД

Музикантката празнува с рошава коса

Футболист се събуди след 33-месечна кома

Аякс Абделхак Нури се възсатновява за втория си живот

Емануела слабее под карантина

Певицата внимава да не ядоса снахата

Галка скрила връзка с барабаниста на Риана

Сега обаче е щастлива с нова любов

Бившият на Гала я тормозел психически

Водещата нарече брака си грешка

Тв и Риалити

Още една жена аут от Hell’s Kitchen

Мъжкият отбор сплотен

Милен Цветков пак на екран

Защо обаче твърди, че е "абсолютно безработен"?

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Бившият на Златка се чука сам

Празнува рожден ден

Холивуд зяпа Сузанита

Скандалната певица изгрява като Мария-Магдалена

Ето как се маскира Маги Сидерова

Фука се с перфектна защита

Виж още от Издънки

Култура

Орлин Павлов напомня, че "Можем заедно"

Певецът убеден, че музиката може да ни обедини

Марсалис не пребори коронавируса

Легендарният музикант ни напусна на 85 години

Звезда от "Пътят на честта" върти еротични игри

Илияна Лазарова играе зарязана съпруга, която си хваща любовник в "По стечение на обстоятелствата"

Виж още от Култура

Fashionista

Миска спазва карантина след ревютата в Милано

Марина Цветанова се отдаде на готвенето

Том Форд иска помощ за модната индустрия

Да бъдат включени в пакета от икономически стимули на Белия дом

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.