Популярният влогър Емил Конрад призна, че е осиновен.

Болезнените разкрития около личния си живот по традиция той направи с клип, с който се надява да премахне табуто, наложено от обществото върху подобни теми.

„Много хора не го намират за нормално. Иска ми се да допринеса за това да се говори повече“, обясни любимецът на тийнейджърите. Фактът, че е осиновен, той разбира, когато е само на 13 години.

„Избягах от вкъщи. По-скоро излязох и отидох при една приятелка, с която съм близък и до днес. По-късно се прибрах. Сега, ако ме попитате, защо ревах – не мога да ви кажа. Аз съм благодарен на родителите ми, че са ме осиновили. Моят съвет за тези от вас, които се сблъскват с това, е да не карате родителите ви – тези които са ви отгледали, да се чувстват неловко и неудобно от това, че са ви казали истината. В крайна сметка те са ви дали по-добър живот.“, призовава Конрад, който прекарва гимназиалните си години под опеката на баба си и дядо си.

Причината – майка му го изоставя, а скоро след това баща му умира.

Междувременно влогърът вече планира следващото си мини турне из страната. На 4 ноември той ще се срещне с феновете си в София, а в графика му фигурират дати още в Пловдив (5 ноември) и Варна (12 ноември).

След броени дни пък 28-годишният младеж с обезоръжаващо чувство за хумор ще представи последната си литературна творба, вдъхновена от женския персонаж в клиповете му. Корицата на „Книгата на Силвето“ представя лика на самия Конрад, дегизиран в жълтата тениска, превърнала се в запазена марка на онлайн героинята.