Безспорно Емил Конрад е най-популярният български Ютубър, а това моментално го качва и на първото място по богатство, твърдят осведомени. Към днешна дата той има над 1000 000 последователи в социалните мрежи, а видеата му имат десетки милиони гледания.

Освен хилядите левове които той печели месечно от YouTube и рекламодатели, Емил Конрад има издадени 5 романа. Само първата книга на властелина на БГ Ютуб-а се появява в първоначален тираж от впечатляващите за българския пазар 25 290 броя и се разпродава за нула време. Хората още помнят километричните опашки пред книжарниците в деня на премиерата ѝ.

Конрад е и единственият българин, който има постоянен рекламен договор със световният гигант Coca Cola, заради който лапва по 100 бона годишно. В банковата си сметка той имал повече от половин милион лева, твърдят осведомени, цитирани от ХотАрена.

Засега единственият му колега у нас, който може да оспори богатството на Конрад е Павел Колев. Той е известен с пародийните си видеа. За разлика от повечето влогъри, Колев прибира пари от всяко едно негово видео. Той постоянно прави гейминг видеа, които се заплащат изключително щедро от рекламодателите. За всеки клип в който ютубърът промотира видео игра, той прибира по 2 бона. Отделно Колев пусна в продажба негова марка VR очила, а през последната година беше и водещ на предаване в телевизия BIT, за което прибираше по 15 бона на месец за шоуто си.