В първото издание на предаването си "Факторът Кошлуков" водещият Емил Кошлуков съобщи за напускането си на "No Frame Media" и засегна въпроса дали предаването му ще остане в ефира на TV7.

"Напускам „No frame media Bulgariа". Това е компанията продуцент на последните няколко издания на „Факторът Кошлуков". Дали след моето напускане предаването ще остане в ефир е решение, което самата телевизия трябва да вземе и това ще е предмет на разговори през следващата седмица. И в двата случая - и да остане и да спре, използвам повода да благодаря на едни хора, които не виждате. Това са хората зад камерите и прожекторите. Водещите стъпваме върху техните гърбове и обираме лаврите, а те са тези, които правят цялото предаване", заяви водещият Емил Кошлуков.

Емил Кошлуков напусна ръководния си пост - председател на борда на директорите на продуцентка компания „No frame media" преди два дни. Той обяви решението в страницата на предаването във Фейсбук и в личния си профил. Той остана водещ на най-рейтинговото публицистично предаване в ефира на TV7 „Факторът Кошлуков". Именно в самото начало на днешния брой на предаването си Кошлуков разясни ситуацията около телевизионното си бъдеще.

След публичното си изявление водещият покани първия си гост с думите: „А сега да кажем „добро утро" на нашия първи гост, който може да се окаже и последен - министър Драгомир Стойнев".