Емил Кошлуков ще прави предаването си “Факторът Кошлуков” от понеделник до петък по “Канал 3”.

Той се връща на екрана на 7 септември, когато започва и новата есенна програмна схема. В нея телевизията залага на публицистичния си блок, който ще започва от 18,30 ч с централна емисия новини, а час след него Кошлуков ще прави анализа си на важното от деня в 30 минути.

Веднага след него - в 20 ч, ще започва предаването на Мая Костадинова “Денят на живо”. От създаването му досега през него са преминали повече от 120 гости. “Спорт в обектива” - едночасовото спортно предаване на телевизията, ще върви всяка вечер от 21,10 ч, Акцент в него ще са срещите във “В” група, за които “Канал 3” има ексклузивни права за излъчване.

Предаването на Илияна Беновска “Беновска пита” тръгва на 12 септември и ще се излъчва и събота, и неделя. “Часът на кмета” - изданието на общинска тематика, ще върви в събота от 9 ч, а здравното “Пулс” - в неделя от 9 ч.

“Във време, в което останалите телевизии залагат предимно на риалити формати и развлечения, “Канал 3” продължава линията си да предава на живо всички важни събития. Към тях обаче прибавяме сериозна публицистика, която позиционираме в нашия праймтайм”, обясни програмният директор Ива Стоянова.